parni čistilci

Piškotki

Piškotki

Parnicistilci.si na svoji spletni strani www.parnicistilci.si uporablja piškotke. Piškotki so besedilne datoteke, ki jih spletne strani shranijo v naprave, preko katerih dostopate do spletnih strani. Piškotki pomagajo pri izboljšanju porabe posameznega spletnega mesta, niso pa nujni za delovanje. Upoštevajte, da se z uporabo spletnega mesta parnicistilci.si strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Uporabnik spletnega mesta dovoli ali ne dovoli uporabe piškotkov. Če uporabo piškotkov zavrne, spletno mesto ne bo naložilo nobenega trajnega piškotka, razen piškotkov, s katerimi se analizira obiskanost spletnega mesta. V primeru nesprejetja piškotkov spletno mesto ne bo v celoti delovalo, kot bi moralo. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

 

Ločimo dve vrsti piškotkov, in sicer:

  •       Začasni piškotki – omejeni s trajanjem vašega brskanja. Ko zaprete okno brskalnika, se piškotki izbrišejo;
  •       Trajni piškotki – ostanejo na vaši napravi, preko katere brskate po spletu in se aktivirajo vsakič, ko obiščete spletno mesto.

Spletna stran parnicistilci.si uporablja naslednje piškotke:

Na strani uporabljamo:

  1. Sejne piškotke (Piškotek se shrani v začasni pomnilnik in se ne ohrani, ko zaprete brskalnik se piškotek izbriše. Sejni piškotki ne zbirajo informacije uporabnikov).
  2. Google Analyitcs piškotke (_utma, _utmb, _utmc, _utmz).

V nastavitvah brskalnika lahko piškotke kadarkoli izklopite.